Heb jij altijd al willen weten hoe het werk binnen de specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) eruitziet of wil je meer te weten komen over het werken in de regio? Kom dan op dinsdag 19 november tussen 16:00 uur en 20:00 uur langs bij onze locatie aan de Semmelweislaan 4 in Stadskanaal. Tijdens deze dag laten wij je graag zien wat het werk bij Lentis inhoudt en welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Wat kun je verwachten?

We hebben een aantal activiteiten georganiseerd om je mee te nemen in het werk binnen de SGGZ en de specifieke kenmerken van werken in onze regio. Zo krijg je een goed beeld van de praktijk én de sfeer binnen onze organisatie.

Rondleiding door het pand

Neem een kijkje achter de schermen en ontdek hoe wij dagelijks werken. Verschillende ruimtes zijn ingericht om je meer informatie te geven over Lentis en de diverse functies binnen de SGGZ.

Netwerkborrel

In een speciaal ingerichte ruimte kun je netwerken met onze collega’s en kennismaken met andere geïnteresseerden. Dit is dé kans om vragen te stellen en te horen hoe het écht is om bij ons te werken.

Kennismaking met PMT en creatieve therapie

Onze collega’s laten je door middel van een korte activiteit zien hoe psychomotorische therapie (PMT) en creatieve therapie bijdragen aan de behandeling binnen de SGGZ. Ontdek de kracht van deze unieke therapievormen!

Informatie over werken bij Lentis

Wil je meer weten over onze organisatie en de kansen die we bieden? In een van de ruimtes vertellen we je alles over wat je kunt verwachten als je bij ons komt werken; van de werkomgeving tot doorgroeimogelijkheden. Daarnaast geven we je alle informatie over onze opleidingsmogelijkheden.

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten over deze dag? Dan kun je contact opnemen met Nanda of Carien.

Carien Snoeijer

Teamleider FACT en Polikliniek Stadskanaal

Nanda Polhuijs

Adviseur werving en selectie

Meld je nu aan!

Wil jij ontdekken of een carrière binnen de specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) iets voor jou is? Laat ons hieronder weten of je komt, dan houden we rekening met de catering! Twijfel je nog? Geen probleem, je bent ook zonder aanmelding van harte welkom op de dag zelf.

We hopen je te zien op 19 november!

Aanmeldformulier open dag

Naam(Vereist)
Privacystatement(Vereist)